Vištienos šašlykai su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos šašlykai su daržovėmis


INGREDIENTAI:

8 vištų krūtinėlės,
2 česnakų skiltelės,
2 svogūnai,
2 raudonos saldžiosios paprikos,
1/4 stiklinės aliejaus,
5 šaukštai medaus,
5 šaukštai sojų padažo,
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Dideliame inde šluotele išplakite aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Vištieną supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į paruoštą marinatą. Beje, prieš sudėdami, nupilkite truputį marinato, kad turėtumėte kuo aplaistyti kepamus šašlykus.

Česnakus, svogūnus ir paprikas stambiai supjaustykite, sudėkite į indą su mėsa ir marinuokite šaldytuve ne mažiau kaip 2 val. (kuo ilgiau, tuo geriau). Nuo vištienos ir daržovių nupilkite marinatą. Jas pakaitomis suverkite ant iešmų. Šašlykus kepkite 15-20 minučių. Dažnai vartykite ir apšlakstykite pasiliktu marinatu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668