8 vištų krūtinėlės,
2 česnakų skiltelės,
2 svogūnai,
2 raudonos saldžiosios paprikos,
1/4 stiklinės aliejaus,
5 šaukštai medaus,
5 šaukštai sojų padažo,
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Dideliame inde šluotele išplakite aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Vištieną supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į paruoštą marinatą. Beje, prieš sudėdami, nupilkite truputį marinato, kad turėtumėte kuo aplaistyti kepamus šašlykus.
Česnakus, svogūnus ir paprikas stambiai supjaustykite, sudėkite į indą su mėsa ir marinuokite šaldytuve ne mažiau kaip 2 val. (kuo ilgiau, tuo geriau). Nuo vištienos ir daržovių nupilkite marinatą. Jas pakaitomis suverkite ant iešmų. Šašlykus kepkite 15-20 minučių. Dažnai vartykite ir apšlakstykite pasiliktu marinatu.