Serbentų morsas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Serbentų morsas


INGREDIENTAI:

Stiklinė juodųjų serbentų,
stiklinė raudonųjų serbentų,
1 l vandens,
80 g cukraus,
1/2 citrinos sultys.


GAMINIMAS:

Išspauskite juodųjų ir raudonųjų serbentų sultis. Uogų išspaudas sudėkite į vandenį ir virkite 3 min. ant labai mažos ugnies. Tuomet suberkite cukrų ir pavirkite dar 2 minutes.

Vandenį, kuriame virė išspaustos uogos, perkoškite. Išspaustas sultis sumaišykite su perkoštu viralu, įpilkite citrinos sulčių. Galima įdėti keletą ledų kubelių.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668