500 g žalių vidutiniškai aitrių nemėsingų paprikų,
300 g šparaginių pupelių,
poras,
šaukštas cukraus,
4 šaukštai sojų padažo,
šaukštas bulvių krakmolo,
4 šaukštai aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Daržoves stambiai supjaustykite. Šparagines pupeles sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 10 min. Suverskite į kiaurasamtį. Į įkaitusią keptuvę suberkite cukrų ir truputį pakaitinkite, tačiau nešildykite ir neleiskite karamelizuotis. Tada supilkite aliejų ir nuolat maišydami įkaitinkite.
Į įkaitusį aliejų sudėkite paprikas ir 5 min. kepkite ant didelės ugnies vis pakratydami keptuvę. Tada supilkite sojų padažą ir nedideliame kiekyje vandens išmaišykite krakmolą. Gerai išmaišykite, sudėkite pupeles, porus, pagardinkite druska, keptuvę uždenkite, visiškai sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.