3 pomidorai,
150 g kietojo sūrio,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai majonezo,
1-2 šaukštai kvietinių miltų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus,
2 petražolių šakelės.
GAMINIMAS:
Pomidorus apliekite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir supjaustykite griežinėliais. Sūrį smulkiai sutarkuokite. Paruoškite tešlą: į sutarkuotą sūrį įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, miltų, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Tešla turi būti tiršta.
Pomidorus pamirkykite tešloje ir šaukštu dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Pakepkite iš abiejų pusių, kol įgis gražią auksinę plutelę, tuomet sudėkite ant popierinių rankšluoščių, kad nutekėtų riebalų perteklius. Papuoškite žalumynais. Šis užkandis skanus tiek karštas, tiek šaltas.