(2-3 porcijos)
2 vištienos šlaunelių,
2 šaukštų greitai brinkstančios želatinos,
1 šaukšto majonezo,
1 šaukštelio miltų,
50 g kietojo sūrio,
1 kiaušinio,
1 šaukšto aliejaus,
150 g plonų jautienos muštinių,
1 nedidelės arba pusės didelės raudonos saldžiosios paprikos.
S u k t i n i u i:
petražolių,
česnakų,
lauro lapo,
3 kvepiančiųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną nuimkite nuo kaulų (odelę palikite), lengvai pamuškite, pabarstykite pipirais. Iš kiaušinio, majonezo, miltų, druskos, pipirų ir aliejaus iškepkite omletą. Susmulkinkite šiaudeliais papriką, sūrį. Šiltame vandenyje ištirpinkite želatiną. Vištieną suvilgykite želatinos mišinyje, viršuje dėkite pusę omleto
Patepkite želatinos mišiniu, dėkite paprikas ir sūrį.Uždenkite odelėmis arba labai plonai išmuštos jautienos griežiniais, įvyniokite į švarią marlę, apvyniokite stipriu siūlu. Į užvirusį vandenį dėkite kvepiančiųjų pipirų, lauro lapą, petražoles, druskos, česnakų ir suktinį.
Virkite ant vidutinės ugnies 40 min. Gautą sultinį galite panaudoti sriubai, ryžiams, makaronams virti. Suktinį uždenkite medine lentele ir paslėkite svareliu. Po 8 val. suktinį išvyniokite iš marlės ir supjaustykite.