Vištienos suktinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos suktinis


INGREDIENTAI:

(2-3 porcijos)
2 vištienos šlaunelių,
2 šaukštų greitai brinkstančios želatinos,
1 šaukšto majonezo,
1 šaukštelio miltų,
50 g kietojo sūrio,
1 kiaušinio,
1 šaukšto aliejaus,
150 g plonų jautienos muštinių,
1 nedidelės arba pusės didelės raudonos saldžiosios paprikos.

S u k t i n i u i:
petražolių,
česnakų,
lauro lapo,
3 kvepiančiųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Vištieną nuimkite nuo kaulų (odelę palikite), lengvai pamuškite, pabarstykite pipirais. Iš kiaušinio, majonezo, miltų, druskos, pipirų ir aliejaus iškepkite omletą. Susmulkinkite šiaudeliais papriką, sūrį. Šiltame vandenyje ištirpinkite želatiną. Vištieną suvilgykite želatinos mišinyje, viršuje dėkite pusę omleto

Patepkite želatinos mišiniu, dėkite paprikas ir sūrį.Uždenkite odelėmis arba labai plonai išmuštos jautienos griežiniais, įvyniokite į švarią marlę, apvyniokite stipriu siūlu. Į užvirusį vandenį dėkite kvepiančiųjų pipirų, lauro lapą, petražoles, druskos, česnakų ir suktinį.

Virkite ant vidutinės ugnies 40 min. Gautą sultinį galite panaudoti sriubai, ryžiams, makaronams virti. Suktinį uždenkite medine lentele ir paslėkite svareliu. Po 8 val. suktinį išvyniokite iš marlės ir supjaustykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668