Burokėlių ir grietinėlės padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių ir grietinėlės padažas


INGREDIENTAI:

(6 porcijos)
4 nedidelių burokėlių,
2 skiltelių česnako,
2 cm imbiero šaknies,
100 ml grietinėlės (20 proc, riebumo),
150 g pieno,
žiupsnelio čiobrelių (šviežių arba džiovintų),
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus-kepti.


GAMINIMAS:

Burokėlius iškepkite orkaitėje (maždaug 1 val.). Imbierus sutarkuokite smulkiai, česnakus sutraiškykite spaudykle. Smulkintuvu sumalkite iškeptus nuluptus burokėlius, imbierus, česnakus. Čiobrelius pakepinkite alyvuogių aliejuje, supilkite grietinėlę, pieną ir užvirinkite.

Sukrėskite imbierų, burokėlių ir česnakų mišinį, sumažinkite iki minimumo kaitrą ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (jei nesutirštėja, įmaišykite šiek tiek miltų). Įberkite druskos, pipirų, galite darsyk permalti iki vienalytės masės. Patiekite su jautienos, avienos, veršienos patiekalais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668