Kiaušiniai kumpio lizdeliuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaušiniai kumpio lizdeliuose


INGREDIENTAI:

(3 porcijos)
6 kiaušinių,
2 šaukštų aliejaus,
6 didokų griežinėlių šaltai rūkyto kumpio ar šoninės,
druskos,
maltų pipirų,
šviežių čiobrelių papuošti.


GAMINIMAS:

Šešias kepimo formeles ištepkite aliejumi, į kiekvieną įdėkite po griežinėlį kumpio ir susukite lizdelius. Į kiekvieną atsargiai įmuškite po kiaušinį, užberkite druskos, pipirų. Formeles su kumpiu ir kiaušiniais sudėkite į skardą.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 8 min., kol baltymai sukrekės (tryniai turėtų likti skystoki). Šiek tiek atvėsinkite ir atsargiai išimkite kumpį su kiaušiniais. Patiekite lėkštėje ant žalumynų patalo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668