Vyniotinis su mėlynių uogiene receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyniotinis su mėlynių uogiene


INGREDIENTAI:

(1 porcija- 225 kcal)
4 kiaušinių,
100 g cukraus,
1 žiupsnelio druskos,
100 g miltų,
50 g krakmolo,
miltelinio cukraus,
200 g mėlynių uogienės.


GAMINIMAS:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir su puse kiekio cukraus išplakite iki purumo. Baltymus išplakite su likusiu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Miltus ir krakmolą sumaišykite, suberkite į trynių masę. Įmaišykite trečdalį baltymų masės, paskui pamažu likusią.

Biskvito tešlą maždaug 1 cm storio sluoksniu supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Iškeptą biskvitą padėkite ant drėgno milteliniu cukrumi pabarstyto medvilninio rankšluoščio (kad kepimo popierius liktų viršuje) ir palikite 10 min.

Nuo biskvito nuimkite kepimo popierių, aptepkite uogiene, suvyniokite vyniotinį ir 30 min. palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668