(6 porcijos)
6 kiaušinių,
2 šaukštų majonezo,
1/2 šaukštelio garstyčių,
50 g varškės,
pagal skonį druskos,
maltų pipirų.
P a p u o š i m u i:
3 raudonųjų ridikėlių,
po 3 žaliųjų ir
juodųjų alyvuogių be kaulelių,
1 šaukštelio konservuotų kaparėlių,
1 pomidoro,
1 raudonos saldžiosios paprikos,
pluoštelio šviežių žalumynų: krapų, bazilikų, petražolių.
GAMINIMAS:
Pasūdykite vandenyje kietai išvirtus kiaušinius nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau, atsargiai išimkite trynius. Trynius petrinkite per sietelį, sumaišykite su majonezu, garstyčiomis ir varške. Pagal skonį pridėkite druskos, pipirų.
Masę sudėkite į konditerinį maišelį ir dekoratyviai išspauskite į baltymų daubutes. Kiaušinius išdėliokite lėkštėje, papuoškite paprikos juostelėmis, nusunktais kaparėliais, ridikėlių, alyvuogių, pomidoro griežinėlių gabalėliais ir žalumynų šakelėmis.