Margas užpiltinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Margas užpiltinis


INGREDIENTAI:

(6 porcijos)
3 kietai virtų kiaušinių,
6 plonų griežinėlių karšto rūkymo kumpio,
6 paprikomis įdarytų didelių alyvuogių,
4 mandarinų,
50 g razinų,
1/2 skardinės sūdytų žemės riešutų,
1 nedidelės skardinės konservuotų kukurūzų,
3 šaukštų greitai tirpstančios želatinos,
2 kubelių (arba pagal skonį) daržovių sultinio.


GAMINIMAS:

Nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau, mandarinus nulupkite, išskirstykite skiltelėmis, riešutus sumaišykite su razinomis, nuvarvinkite kukurūzus. Ištirpinkite sultinio kubelius litre tik ką užvirinto vandens, suberkite ir ištirpinkite želatiną, ataušinkite.

Iš kumpio griežinėlių suformuokite 6 "lizdelius", juos susmeikite mediniais smeigtukais ir vieną šalia kito sudėkite į torto formą. Į kiekvieną "lizdelį" dėkite po pusę kiaušinio, tarp "lizdelių" iš eilės pribarstykite kukurūzų ir riešutų su razinomis.
Atsargiai užpilkite paruošto sultinio ir želatinos mišinio iki pusės "lizdelių".

Kai drebučiai lengvai sustings, ištraukite smeigtukus, ant kiekvieno kiaušinio dėkite po alyvuogę, užpiltinio viduryje suformuokite "roželę" iš mandarinų skiltelių, atsargiai užpilkite likusiu sultiniu. Gerai sustingdykite ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668