Daniškos spurgytės "Aebleskiver" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daniškos spurgytės "Aebleskiver"


INGREDIENTAI:

(3 porcijos - 650 kcal)
250 g kvietinių miltų,
1 šaukšto cukraus,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio sodos,
2 kiaušinių,
2 stiklinių kefyro,
50 g išlydyto margarino arba aliejaus,
reikės specialios keptuvės su įdubimais.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su cukrumi, druska ir soda. Kefyrą suplakite su kiaušiniais, abi mases sumaišykite. Į kiekvieną keptuvės įdubimą įpilkite po porą lašelių aliejaus arba lydyto margarino.

Įpilkite į kiekvieną skyrelį po nepilną šaukštą tešlos ir apkepkite spurgas iš abiejų pusių. Labai skanu su uogiene arba sviesto padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668