Blynai su sūdytu sūriu (brinza) ir žalumynais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su sūdytu sūriu (brinza) ir žalumynais


INGREDIENTAI:

(6 porcijos - 740 kcal)
2 stiklinių miltų,
300 g nesūdytos bulvių tyrės,
150 g sūrio (brinzos arba panašaus),
1,25 stiklinės vandens,
1 šaukšto grietinės.


GAMINIMAS:

Miltus persijokite į dubenį, įpilkite 1,25 stiklinės pasūdyto vandens ir suminkykite tešlą. Sūdytą sūrį sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į atvėsusių bulvių tyrę, įdėkite grietinės ir sumaišykite. Imkite nedidelį gabalėlį tešlos, padarykite iš jos delno didumo blynelį.

Ant jo dėkite bulvių ir sūrio įdaro, suimkite tešlos kraštus (kad įdaras liktų viduje), apverskite ir kočiokite blynelį, kol jis taps tokio dydžio, kaip jūsų keptuvė. Dėkite į sausą keptuvę ir kepkite abi blyno puses, kol paruduos. Jeigu blynas išsipūs, peiliu pradurkite oro pūsles. Patiekite su žalumynais, grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668