Kopūstlapių tortas su varške ir žalumynais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstlapių tortas su varške ir žalumynais


INGREDIENTAI:

(4 porcijos - 480 kcal)
1 kiaušinio,
250 g miltų,
100 ml kefyro,
po žiupsnelį cukraus ir
druskos,
10 didelių kopūstlapių,
3 skiltelių česnako,
ryšelio įvairių žalumynų,
100 ml majonezo,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Į miltus įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą, įdėkite druskos ir cukraus, sumaišykite. Tešla turi būti lyg tiršta grietinė. Gerai nuplaukite kopūstlapius, leiskite jiems nudžiūti. Kulinariniu plaktuku lengvai pamuškite lapo sustorėjimus. Lapus dėkite į verdantį vandenį ir virkite ant nedidelės ugnies 5 min.

Išverskite į rėtį, palaukite, kol nuvarvės vanduo. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieno lapo abi puses pamirkykite į tešlą ir apkepkite. Sudėkite į rėtį, kad nutekėtų riebalai. Česnakus susmulkinkite, žalumynus smulkiai supjaustykite, sudėkite majonezą ir viską sumaišykite. Sudėkite lapus vieną ant kito, kiekvieną pertepdami majonezu. Tortą 1 val. įdėkite į šaldytuvą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668