Bulvių ir pupelių blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir pupelių blyneliai


INGREDIENTAI:

(6 porcijos - 650 kcal)
6 virtų bulvių,
2 stiklinių virtų pupelių,
1 svogūno,
1 šaukšto krakmolo,
1 šaukšto sviesto arba riebalų,
druskos.

P a d a ž u i:
200 g maltų grybų,
1 svogūno,
aliejaus kepti,
2 šaukštų grietinės.


GAMINIMAS:

Išvirtas bulves nulupkite ir sugrūskite. Išvirtas pupeles sumalkite, sudėkite į bulvių košę, supilkite svieste pakepintus svogūnus. Sudėkite krakmolą, įberkite druskos ir išminkykite. Darykite kiaušinio dydžio šiek tiek paplotus blynelius.

Dėkite į riebalais išteptą skardą ir pašaukite į 190 laipsnių orkaitę 20 minučių. Padažas: svogūną supjaustykite smulkiai, pakepinkite, sudėkite maltus grybus, pagardinkite druska, viską pakepinkite. Pabaigoje sudėkite grietinę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668