B l y n e l i a m s:
1 didelė morka,
2 salierų stiebai,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai džiūvėsėlių,
petražolių lapelių,
druskos,
pipirų,
aliejaus.
P a d a ž u i:
200 g varškės,
2 česnako skiltelės,
krapų,
petražolių.
GAMINIMAS:
Salierų stiebus supjaustykite plonais griežinėliais, morką stambiai sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, susmulkintų petražolių. Maišydami suberkite džiūvėsėlius.
Viską gerai išmaišykite ir kepkite blynelius įkaitintame aliejuje. Padažui gerai ištrinkite varškę su išspaustais česnakais ir susmulkintais žalumynais. Blynelius patiekite su pikantiška varške. Šie blyneliai be padažo gali būti puikus garnyras prie mėsos ar paukštienos.