Blynai su alumi ir mėsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su alumi ir mėsa


INGREDIENTAI:

B l y n e l i a m s:
0,5 l alaus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,
1 šaukštas grietinėlės,
1/2 šaukštelio druskos,
1 šaukštas cukraus,
3 šaukštai aliejaus.

Į d a r u i:
1 kg jautienos,
2 svogūnai.

Blyneliams a p v o l i o t i:
3 kiaušiniai,
3 šaukštai pieno,
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių,
100 g parmezano,
1 šaukštelis aitriosios paprikos.

P a d a ž u i:
3 šaukštai majonezo,
1 šaukštas grietinės,
1 šaukštas grūdėtų garstyčių (angliškų),
1/2 tarkuotos citrinos žievelės.


GAMINIMAS:

Išvirkite jautieną ir sumalkite ją kartu su aliejuje pakepintais svogūnais. Blyneliams kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir baltymus suplakite iki standžių putų. Visus blynelius skirtus produktus sumaišykite. Baltymus atsargiai įmaišykite paskutinius. Tešlą brandinkite apie 30 min., tada iškepkite lietinius blynelius.

Ant kiekvieno blynelio dėkite mėsos įdaro ir blynelius susukite vamzdeliu. Blyneliams apvoliokite skirtus kiaušinius išplakite su pienu. Atskirai sumaišykite džiūvėsėlius, smulkiai sutarkuokite sūrį ir aitriosios paprikos miltelius.

Kiekvieną blynelį pamerkite į kiaušinių plakinį, po to į džiūvėsėlius ir apkepkite, kol susidarys traški plutelė. Blynelius patiekite su padažu, paruoštu iš nurodytų sudedamųjų dalių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668