(10 porcijų - 540 kcal)
20 lietinių blynų.
Į d a r u i:
400 g grietinės,
2 indelių konservuotos kuprės,
1 ryšelio žalių svogūnų laiškų,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Šakute susmulkinkite konservuotą žuvį, pabarstykite ją pipirais, smulkiai supjaustykite svogūnus. Į kepimo formą dėkite pirmą blyną, užtepkite grietinės ir uždėkite plonai kuprės. Ant jos dėkite antrą blyną, vėl užtepkite grietinės, pabarstykite žaliais svogūnais.
Trečią blyną užtepkite grietine ir vėl uždėkite žuvies, paskui-vėl grietinės ir svogūnų. Taip sudėkite visus blynus. Viršutinįjį patepkite grietine ir formą su blynais 20 min. įdėkite į 150 laipsnių orkaitę.