Aguoniniai varškėtukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguoniniai varškėtukai


INGREDIENTAI:

(2 porcijos-530 kcal)
350 g varškės,
1 kiaušinio,
70 g miltų,
pluoštelio svogūnų laiškų ir
krapų žalumos,
2 vytintų pomidorų (1 gali būti šviežias),
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų mišinio,
aliejaus kepti,
50 g miltų pavolioti,
0,3 stiklinės aguonų pavolioti.


GAMINIMAS:

Pertrintą per sietelį sausą varškę sumaišykite su kiaušiniu, miltais, druska, pipirais, susmulkintais žalumynais, pomidorais. Jei pomidorai vytinti, prieš dėdami į tešlą pamirkykite juos 1 val. šiltame vandenyje, nusausinkite ir susmulkinkite.

Jei imate šviežią pomidorą, naudokite minkštimą be sėklų, tačiau tada prireiks daugiau miltų. Suformuokite varškėčius, juos pavoliokite miltų ir aguonų mišinyje ir iškepkite aliejuje arba lydytame svieste (kepti tinka skaidrioji lydyto sviesto dalis). Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668