Kokosinės krevetės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kokosinės krevetės


INGREDIENTAI:

(3 porcijos)
Apie 0,5 kg šaldytų tigrinių krevečių,
150 g kukurūzų miltų,
100 g kokosų drožlių,
3 kiaušinių baltymai,
pagal skonį druskos ir
maltų juodųjų pipirų,
rūgščių apelsinų sulčių,
alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Krevetes atšildykite, nuvarvinkite, nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais, druska, apšlakstykite apelsinų sultimis. Kukurūzų miltus ir kokosų drožles suberkite į atskirus dubenėlius. Kiaušinių baltymus išplakite iki putų.

Po vieną krevetę imkite už uodegėlės, pavoliokite miltuose, paskui plaktuose kiaušinių baltymuose, galiausiai-kokosų drožlėse. Dėkite į puodą su gerai įkaitintu alyvuogių aliejumi ir virkite, kol gražiai apskrus. Išgriebus padėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius. Tiekite su mėgstamu padažu, pavyzdžiui, mangų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668