Blynai "Skonių šventė" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai "Skonių šventė"


INGREDIENTAI:

(8 porcijos/680 kcal)
T e š l a i:
5 stiklinių miltų,
4 stiklinių pieno,
1,5 stiklinės grietinėlės,
200 g sviesto,
6 kiaušinių,
50 g mielių,
2 šaukštų cukraus,
1 šaukštelio druskos.


Į d a r a m s:
10 ml grietinės,
po 1 dėžutę juodųjų ir raudonųjų ikrų,
150 g sūdytos lašišos,
150 g džiovintų arba šviežių grybų,
1 svogūno.

P a p u o š t i:
citrinos,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Paruoškite mielinę tešlą: į dubenį supilkite 3 stiklines miltų, juose padarykite duobutę, supilkite stiklinę pašildyto pieno, įdėkite mielių, užberkite šaukštelį cukraus, išmaišykite.

Dubenį uždenkite ir pastatykite šiltoje vietoje. Kai mielės suputos, sudėkite visus liklusius produktus, gerai išmaišykite tešlą ir pastatykite šiltai 1 val. Tešlą išmaišykite ir kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje. Patiekite su įvairiais nesaldžiais įdarais ir grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668