Vaišių kepsneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaišių kepsneliai


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
8 plonų didelių rūkytos šoninės (kumpio) griežinių,
8 ne storų kepenų pašteto griežinių,
4 fermentinio sūrio griežinių (tinka edamo, šveicariškas sūris),
1 konservuotos saldžiosios paprikos,
2 konservuotų agurkų,
šlakelio aliejaus aptepti.


GAMINIMAS:

Šoninės griežinius sudėkite po 2 vieną šalia kito. Ant kiekvienos poros uždėkite po pašteto ir sūrio griežinį. Paprikas ir agurkus supjaustykite juostelėmis ir po keletą vienų ir kitų sudėkite krūvele ant sūrio.

Kiekvieną porciją susukite ir prismeikite mediniais smeigtukais. Viršų plonai aptepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių (ar orkaitėje) 8-10 min., vieną kartą apverskite. Tinka su prancūzišku batonu, duona ir lapinėmis salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668