Pomidorų ir sūrio fondiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pomidorų ir sūrio fondiu


INGREDIENTAI:

(4 asmenims)
550 g baltos duonos,
300 g virtų bulvių,
400 g sūrio "Džiugas",
600 ml sauso baltojo vyno,
300 g gojos sūrio,
100 g lydyto sūrio,
700 ml pomidorų savo sultyse,
3 šaukštų kukurūzų krakmolo,
2 česnako skiltelių,
100 g pievagrybių,
baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Susmlulkinkite sūrį, nulupkite česnaką, supilkite pertrintus pomidorus ir sudėkite į fondiu puodą. Vyną sumaišykite su krakmolu ir supilkite į fondiupuodą su sūriu. Viską pagardinkite baltaisiais pipirais, druska ir kaitinkite ant silpnos ugnies.

Kaitinkite tol, kol sūris išsilydys, susimaišys su vynu ir pomidorais. Supjaustykite duoną ir virtas bulves mažais kubeliais ir patiekite su marinuotais ar pakepintais pievagrybiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668