Agurkai korėjietiškai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Agurkai korėjietiškai


INGREDIENTAI:

0,3-0,5 kg agurkų,
svogūnas,
šaukštas sojų padažo,
3 šaukšteliai acto (9 proc.),
šaukštas sezamų,
druskos,
šaukštelis cukraus,
2 šaukšteliai maltų raudonųjų pipirų,
4-5 skiltelės česnako,
žalumynų (krapų, petražolių, kalendrų).


GAMINIMAS:

Agurkus nuplaukite ir supjaustykite plonais šiaudeliais, apibarstykite druska ir palikite pastovėti. Tuo metu svogūną supjaustykite pusžiedžiais (juos nuplaukite šaltu vandeniu). Česnakus nuvalykite ir sugrūskite. Žalumynus smulkiai sukapokite.

Agurkai per tą laiką bus išskyrę sulčių-jas nupilkite, o į agurkus sudėkite svogūnus, česnakus, įberkite cukraus, raudonųjų pipirų ir sezamų, įpilkite acto. Viską išmaišykite ir pastatykite į šaldytuvą 20-30 minučių, kad agurkai su svogūnais pasimarinuotų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668