Punšas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Punšas


INGREDIENTAI:

2 citrinų,
3 didelių apelsinų,
170 g sirupo,
1 litro gazuoto vandens (nesūraus mineralinio vandens),
750 ml obuolių sidro,
1 valgomojo šaukšto cukraus,
ledukų.


GAMINIMAS:

Vaisius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Sudėkite į didelį stiklinį indą. Užpilkite sidru, sirupu, suberkite cukrų ir išmaišykite. Supilkite mineralinį vandenį ir suberkite ledukus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668