Su alumi ir medumi troškinti kopūstai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su alumi ir medumi troškinti kopūstai


INGREDIENTAI:

1 kg raugintų kopūstų,
0,3 l tamsiojo alaus,
0,2 l obuolių sulčių,
po šaukštą kmynų,
rudojo cukraus ir
medaus,
50 g sviesto,
druskos.


GAMINIMAS:

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite kmynus ir 2-3 min. pakepkite. Tada suverskite kopūstus, įberkite cukraus, įdėkite medaus ir pagardinę druska viską gerai išmaišykite. Supilkite alų ir obuolių sultis, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 1 val. retkarčiais pamaišydami.

Suminkštėję ir gražiai parudavę kopūstai patiekiami su bulvėmis, rūkytomis dešrelėmis ar kitais mėsos patiekalais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668