Raugintų kopūstų ir rūkytos šoninės troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintų kopūstų ir rūkytos šoninės troškinys


INGREDIENTAI:

1/4 vidutinio dydžio šviežio kopūsto,
0,5 kg raugintų kopūstų,
po 2 svogūnus ir
morkas,
šaukštas pomidorų pastos,
1 l vandens,
250 g šaltai rūkytos šoninės,
6 "Medžiotojų" dešrelės,
po 100 g aliejaus,
sviesto ir
džiovintų slyvų,
2 šaukštai cukraus,
2 šaukšteliai universalaus prieskonių mišinio.


GAMINIMAS:

Supjaustytą šviežią kopūstą ir raugintus kopūstus sudėkite į puodą drauge su gabaliukais (maždaug 1,5x1,5 cm) supjaustyta šonine. Įpilkite 1 l vandens ir užkaiskite. Svogūnus supjaustykite, morkas stambiai sutarkuokite ir viską pakepkite keptuvėje su aliejumi.

Tuomet suberkite cukrų ir toliau kaitinkite, kad cukrus ištirptų. Įmaišykite pomidorų pastą ir dar truputį pakaitinkite. Šį mišinį sudėkite į troškinamus kopūstus. Troškinkite apie 1 val. ant nedidelės ugnies. Likus maždaug 10 min. iki troškinimo pabaigos, sudėkite slyvas ir į tris dalis supjaustytas dešreles. Pagardinkite prieskoniais, išmaišykite. Likus maždaug 5 min. iki troškinimo pabaigos, įdėkite sviestą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668