500 g avienos šonkauliukų,
1 l raugintų kopūstų,
po 2 morkas ir
svogūnus,
šaukštelis kmynų,
kadagių uogų,
čiobrelių,
laurų lapų,
druskos,
cukraus,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus,
1,5 stiklinės vandens.
GAMINIMAS:
Kadagių uogas ir kmynus sugrūskite grūstuvėje ir pakepinkite su aliejumi troškintuve. Tada sudėkite šonkauliukus ir gerai apkepkite. Apkepusius šonkauliukus išimkite ir į aliejų sudėkite susmulkintus svogūnus. Kai jie truputį apkeps, suberkite stambiai sutarkuotas morkas.
Viską pakepkite maždaug 5 min. ir tuomet sudėkite raugintus kopūstus. Šiek tiek pakaitinę įpilkite vandens, sudėkite šonkauliukus bei likusius prieskonius ir troškinkite ant nedidelės ugnies apie 1,5 val.