1,5 kg triušis, truputis druskos ir
kajeno pipirų,
50 ml alyvuogių aliejaus,
5 svogūnai,
1 česnakas,
1 šaukštelis šafranų,
3 laurų lapeliai,
250 ml baltojo vyno,
60 g razinų.
GAMINIMAS:
Triušį supjaustykite nedideliais gabalais, įtrinkite druska bei pipirais ir apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Apkepusius triušio gabalėlius sudėkite į troškintuvą, o toje pačioje keptuvėje, kur kepėte mėsą, apkepinkite į 6-8 dalis supjaustytus svogūnus ir česnako skilteles.
Tada juos sudėkite ant triušienos, apibarstykite šafranais, įmeskite laurų lapelių, suberkite razinas ir supilkite vyną. Troškinkite apie 40 min. uždengtame troškintuve ant nedidelės ugnies. Patiekdami pabarstykite smulkintais žalumynais.