Triušis su razinomis ir baltuoju vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušis su razinomis ir baltuoju vynu


INGREDIENTAI:

1,5 kg triušis, truputis druskos ir
kajeno pipirų,
50 ml alyvuogių aliejaus,
5 svogūnai,
1 česnakas,
1 šaukštelis šafranų,
3 laurų lapeliai,
250 ml baltojo vyno,
60 g razinų.


GAMINIMAS:

Triušį supjaustykite nedideliais gabalais, įtrinkite druska bei pipirais ir apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Apkepusius triušio gabalėlius sudėkite į troškintuvą, o toje pačioje keptuvėje, kur kepėte mėsą, apkepinkite į 6-8 dalis supjaustytus svogūnus ir česnako skilteles.

Tada juos sudėkite ant triušienos, apibarstykite šafranais, įmeskite laurų lapelių, suberkite razinas ir supilkite vyną. Troškinkite apie 40 min. uždengtame troškintuve ant nedidelės ugnies. Patiekdami pabarstykite smulkintais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668