Vaivorykštinis upėtakis su krevetėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaivorykštinis upėtakis su krevetėmis


INGREDIENTAI:

1 vaivorykštinis upėtakis (apie 2,5 kg).

M a r i n a t u i:
1 svogūnas,
4 laurų lapeliai,
4 juodųjų pipirų žirneliai,
truputis acto,
druskos.

G a r n y r u i:
40 g želatinos,
1 ilgavaisis agurkas,
2 citrinos,
250 g paruoštų tigrinių krevečių,
1 raudona saldžioji paprika,
truputis krapų.


GAMINIMAS:

Iš marinatui skirtų produktų išvirkite marinatą. Į jį dėkite nuvalytą vaivorykštinį upėtakį ir virkite ant labai mažos ugnies apie 2 val. Išvirusį upėtakį išimkite ir atvėsinkite. Tada atsargiai, nesuardydami žuvies, išimkite kaulus. Agurką supjaustykite griežinėliais, nuplikykite verdančiu vandeniu, atvėsinkite.

Žuvies sultinyje ištirpinkite želatiną. Šiuo sultiniu pašlakstykite kiekvieną agurko griežinėlį ir dėkite ant lašišinio upėtakio imituodami žuvies žvynus. Garnyrui aplink upėtakį išdėliokite krevetes, citrinų griežinėlius, paprikų gabalėlius ir krapų šakeles.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668