Vištienos vėrinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos vėrinukai


INGREDIENTAI:

(8 porcijos)
2 žaliųjų citrinų,
3 česnako skiltelių,
1 rozmarino šakelės,
1/2 šaukštelio pankolio sėklų,
3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
3 šaukštų medaus,
4 vištienos krūtinėlių be kaulo,
po žiupsnelį druskos,
pipirų,
papuoškite rozmarino šakelėmis.


GAMINIMAS:

Nutarkuokite gerai nuplautų žaliųjų citrinų žievelę, išspauskite sultis. Sutraiškykite česnakus. Rozmariną labai smulkiai sukapokite, pankolio sėklas sugrūskite. Viską sumaišykite su aliejumi ir medumi, įberkite druskos, pipirų.

Ilgus medinius iešmus 10 min. pamirkykite vandenyje, kad iškepusią mėsą lengviau būtų numauti. Kiekvieną krūtinėlę supjaustykite išilgai į 4 juosteles, suverkite ant iešmų kaip bangas, apipilkite marinatu ir palaikykite per naktį. Kepkite ne per karštoje kepsninėje ant grotelių. Vėrinukai greitai iškepa. Jie skanūs tiek karšti, tiek šalti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668