(2 porcijos)
60 g kietojo sūrio,
20 g miltų,
50 g alyvuogių be kauliukų,
30 g krapų,
2 kietai virtų kiaušinių,
70 g krabų mėsos,
40 g majonezo.
GAMINIMAS:
Tarkuotą sūrį sumaišykite su miltais ir įkaitintoje keptuvėje iškepkite blynelius. Kiekvieną blynelį dėkite ant apverstos stiklinės, švelniai apspaudykite, kad įgautų krepšelio formą ir atšaldykite. Sukapokite alyvuoges, krabų mėsą, krapus, sudėkite majonezą, tarkuotus kiaušinius ir išmaišykite.
Gautą įdarą sudėkite į sūrio krepšelius. Papuoškite žalumynais ir alyvuogėmis. Vietoje krabų mėsos ekonomiškiau naudoti krabų lazdeles iš surimo.