Vištiena su aštriu padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su aštriu padažu


INGREDIENTAI:

2 skiltelių česnako,
1 aitriosios paprikos,
1 svogūno,
aliejaus,
100 g kokosų drožlių,
100 ml riebios grietinėlės,
500 g vištienos filė,
3-4 šaukštų krakmolo,
1-2 šaukštų pomidorų padažo,
0,5 šaukštelio kmynų,
žalumynų papuošimui,
virtų ryžių garnyrui,
malto imbiero,
pipirų žirnelių,
muskato riešuto,
cinamono,
druskos,
cukraus-pagal skonį.


GAMINIMAS:

Aitriąją papriką išvalykite ir 10 min. įmerkite į verdantį vandenį. Svogūną ir česnaką sukapokite. Sausoje keptuvėje 3-4 min. pakepkite pipirus, imbierą, kmynus, cinamoną, muskato riešutą. Aitriąją papriką smulkiai supjaustykite. Sutrinkite apkeptus prieskonius, česnaką, svogūną, įdėkite pjaustytą aitriąją papriką, pomidorų padažą, įpilkite šaukštą aliejaus.

Į puodą supilkite grietinėlę, stiklinę vandens, įberkite kokosų drožles, užvirinkite ir perkoškite. Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apvoliokite krakmole ir troškinkite kokoso nuovire 5-7 min. Į puodą su vištiena sudėkite prieskonių mišinį, įberkite druskos, cukraus, išmaišykite ir troškinkite 5 min. Patiekite su virtais ryžiais, papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668