10 kiaušinių,
8 šaukštų pieno,
2 šaukštų sviesto,
3 rūkytų nedidelių upėtakių,
3 griežinėlių rūkytos lašišos,
150 g rūkyto ungurio,
8 riekelių "Pumpernickel" duonos,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų.
P a p u o š i m u i:
kelių citrinos griežinėlių,
krapų šakelių,
šiek tiek ikrų,
krienų.
GAMINIMAS:
Išplakite kiaušinius su pienu ir prieskoniais. Įkaitinkite keptuvėje šaukštą sviesto, supilkite plakinį ir iškepkite omletą. Duonos riekeles perpjaukite į 4 dalis, patepkite likusiu sviestu.
Ant kiekvieno duonos gabalėlio padėkite po gabalėlį omleto ir rūkytos žuvies. Papuoškite citrinos skiltelėmis, krapais, krienais. Šalia patiekite aliejuje keptų krevečių, indelį su kečupu.