Karštos Gaspačo salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštos Gaspačo salotos


INGREDIENTAI:

8 pomidorų,
350 g keptos jautienos,
3-4 šaukštų baltojo vyno acto,
druskos,
pipirų,
cukraus,
6-7 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 didelių paprikų (įvairių spalvų),
2 svogūnų,
tabasco padažo,
1-2 česnako skiltelių,
2 aitriųjų paprikų.


GAMINIMAS:

Nulupkite visus pomidorus. Visus kitus produktus supjaustykite kubeliais. Pomidorus, paprikas, aitriąsias paprikas ir svogūnus apkepkite aliejuje. Jautieną supjaustykite šiaudeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje.

Įberkite druskos, pipirų, įlašinkite kelis lašus tabasco padažo. Paragaukite ir koreguokite skonį. Nulupkite česnakus ir smulkiai sukapokite. Iškepusią mėsą sumaišykite su karštomis daržovėmis, įberkite česnakus, įlašinkite baltojo vyno acto ir viską išmaišykite. Patiekite karštas kartu su skrudintos duonos riekelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668