8 pomidorų,
350 g keptos jautienos,
3-4 šaukštų baltojo vyno acto,
druskos,
pipirų,
cukraus,
6-7 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 didelių paprikų (įvairių spalvų),
2 svogūnų,
tabasco padažo,
1-2 česnako skiltelių,
2 aitriųjų paprikų.
GAMINIMAS:
Nulupkite visus pomidorus. Visus kitus produktus supjaustykite kubeliais. Pomidorus, paprikas, aitriąsias paprikas ir svogūnus apkepkite aliejuje. Jautieną supjaustykite šiaudeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje.
Įberkite druskos, pipirų, įlašinkite kelis lašus tabasco padažo. Paragaukite ir koreguokite skonį. Nulupkite česnakus ir smulkiai sukapokite. Iškepusią mėsą sumaišykite su karštomis daržovėmis, įberkite česnakus, įlašinkite baltojo vyno acto ir viską išmaišykite. Patiekite karštas kartu su skrudintos duonos riekelėmis.