Koldūnai su varške ir špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Koldūnai su varške ir špinatais


INGREDIENTAI:

325 g miltų,
125 ml šilto vandens,
1 kiaušinio,
2 šaukštų smulkintų krapų.

Į d a r u i:
600 g varškės,
100 g tarkuoto parmezano sūrio,
200 g šaldytų špinatų.


GAMINIMAS:

Iš miltų, kiaušinio, vandens, smulkintų krapų ir druskos užmaišykite tešlą. Varškę ištrinkite su kiaušiniu, smulkintais šaldytais špinatais, parmezano sūriu, druska ir gerai išmaišykite. Iš tešlos iškočiokite 1,5 mm storio lakštą, sudėkite įdarą ir suformuokite koldūnus. Virkite pasūdytame vandenyje 6-8 min. Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668