Įdarytos vištienos vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos vištienos vyniotinis


INGREDIENTAI:

(8 porcijoms)
1 vištos,
300 g pievagrybių,
1 svogūno,
3 kiaušinių,
3-5 ųaukštų pieno,
alyvuogių aliejaus-kepti,
50 ml grietinės,
50 ml majonezo,
pagal skonį adžikos,
druskos,
pipirų,
česnakų.


GAMINIMAS:

Nuplautą, nusausintą vištą perpjaukite per krūtinėlę ir atsargiai, kad neperplėštumėte odelės, aštriu peiliuku išpjaukite visus kaulus. Jei odą perpjovėte, ją galima susiūti. Suformuokite vištienos išklotinę. Marinatas: sumaišykite adžiką, druską, maltus pipirus, spaudykle sutraiškytus česnakus, jei norisi-įberkite mėgstamų vištienos prieskonių.

Tuo marinatu gausiai sutepkite vištieną, mėsą susukite ir pamarinuokite 2 val. Iš kiaušinių ir trupučio pieno iškepkite omletą, ataušinkite, vištieną išvyniokite ir ją padenkite omletu. Smulkiai supjaustykite svogūną, griežinėliais-grybus, apkepinkite įkaitintame aliejuje, paskleiskite ant omleto-tai bus įdaras.

Susukite vištienos vyniotinį, susiūkite ir dėkite į skardą siūle žemyn. Paviršių gausiai aptepkite grietinės ir majonezo mišiniu ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepkite 60 min. Ant dar karšto vyniotinio uždėkite lentelę ir svarelį, kad paslėgtumėte. Taip ataušinkite ir po kelių valandų galite pjaustyti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668