500 g vištienos šlaunelių,
1-2 svogūnų,
2 šaukštų chereso,
aliejaus kepti,
0,5 šaukštelio malto imbiero,
2 šaukštų sojų padažo,
1 šaukšto cukraus,
druskos,
sezamų aliejaus pagal skonį,
1 šaukštelio kukurūzų krakmolo,
sezamų sėklų,
šviežių daržovių ir
žalumynų.
GAMINIMAS:
Kiekvieną šlaunelę perpjaukite į 2-3 dalis. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, apkepkite 2-3 min. aliejuje, įbėrus imbiero. Tuomet įdėkite vištieną ir apkepkite iki auksinės spalvos. Įberkite cukraus, įpilkite chereso, pagal skonį įberkite druskos, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies uždengus dangčiu 50-60 min.
Tuomet įpilkite sojų padažo, įpilkite praskiestą su šaltu vandeniu krakmolą ir virkite ant silpnos ugnies, kol padažas sutirštės. Prieš patiekiant vištieną apšlakstykite sezamų aliejumi. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir žalumynais. Galite apibarstyti sezamų sėklomis.