1 vištos filė,
1 puodelio virtų ryžių (geriausia basmati, bet nebūtinai),
1 puodelio geltonųjų lęšių,
1 smulkiai supjaustyto svogūno,
morkų žaliųjų žirnelių,
alyvuogių aliejaus,
šaukštelio garam masala prieskonių,
druskos ir
pipirų,
1 vištos filė,
natūralaus jogurto.
GAMINIMAS:
Lęšius užmerkite (geriausia nakčiai). Vištieną susmulkinkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Tuomet suberkite lęšius. Vištiena ir lęšiai turi suvirti. Tuomet suberkite žirnelius, pjaustytas morkas ir virkite dar 15 min. Ant alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūnus.
Juos sukrėskite į sriubą ir keletą minučių pavirkite. Suberkite prieskonius. Patiekite karštą. Galite pagardinti natūraliu jogurtu. Jei virsite vegetarišką sriubą, vietoje vištienos sultinio naudokite daržovių.