Sriuba su lęšiais, ryžiais ir daržovėmis Muligawtany (Indija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sriuba su lęšiais, ryžiais ir daržovėmis Muligawtany (Indija)


INGREDIENTAI:

1 vištos filė,
1 puodelio virtų ryžių (geriausia basmati, bet nebūtinai),
1 puodelio geltonųjų lęšių,
1 smulkiai supjaustyto svogūno,
morkų žaliųjų žirnelių,
alyvuogių aliejaus,
šaukštelio garam masala prieskonių,
druskos ir
pipirų,
1 vištos filė,
natūralaus jogurto.


GAMINIMAS:

Lęšius užmerkite (geriausia nakčiai). Vištieną susmulkinkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Tuomet suberkite lęšius. Vištiena ir lęšiai turi suvirti. Tuomet suberkite žirnelius, pjaustytas morkas ir virkite dar 15 min. Ant alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūnus.

Juos sukrėskite į sriubą ir keletą minučių pavirkite. Suberkite prieskonius. Patiekite karštą. Galite pagardinti natūraliu jogurtu. Jei virsite vegetarišką sriubą, vietoje vištienos sultinio naudokite daržovių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668