Riešutų padažas (Kaukazo šalys) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Riešutų padažas (Kaukazo šalys)


INGREDIENTAI:

1 stiklinės graikinių riešutų branduolių,
0,5 stiklinės granatų sulčių,
1 šaukšto vyno acto,
2/3 stiklinės vandens,
2-3 skiltelių česnako,
1 šaukštelio maltos paprikos,
2-3 šaukštų kapotos kalendros žalumos,
1 šaukštelio prieskonių mišinio chmeli-suneli,
0,5 šaukštelio šafrano,
0,5 šaukštelio maltų kalendros sėklų,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Granatų sultis sumaišykite su šaltu virintu vandeniu ir actu. Riešutus, pipirus, česnaką ir druską sugrūskite iki vienalytės masės. Įdėkite kapotos kalendros žalumos, įberkite prieskonius chmeli-suneli, šafraną ir kalendrą, kruopščiai sutrinkite.

Tuomet, maišant nedidelėmis porcijomis supilkite praskiestas granatų sultis ir maišykite, kol gausis vienalytė masė. Gardu su virtos ar keptos paukštienos patiekalais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668