200 g jūros gėrybių mišinio,
2 šaukštų aliejaus,
1 svogūno,pjaustyto griežinėliais,
1 pakelio Santa Maria austrių ir česnako padažo Wok,
0,5 pakelio Santa Maria ryžių makaronų,
druskos.
P a t i e k i m u i:
svogūnų laiškų ir
šviežių aitriųjų paprikų.
GAMINIMAS:
Pakepkite svogūnus ir jūros gėrybes kelias minutes įkaitintame aliejuje. Tada įpilkite Santa Maria austrių ir česnako padažą Wok ir kepkite dar kelias minutes. Ryžių makaronus sudėkite į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį ir nuimkite puodą nuo ugnies.
Leiskite makaronams pastovėti 3 min. uždengtame puode, vėliau juos nusausinkite ir sumaišykite su nedideliu kiekiu aliejaus. Patiekite su jūros gėrybių padažu ir svogūnais. Jei patinka, pagardinkite šviežiomis aitriosiomis paprikomis.