Kukurūzų traškučiai Nachos su kalakutiena ir sūriu (Meksika) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kukurūzų traškučiai Nachos su kalakutiena ir sūriu (Meksika)


INGREDIENTAI:

15 vnt. Santa Maria kukurūzų traškučių Nacho Chips,
200 g maltos kalakutienos,
1 šaukšto Santa Maria prieskonių mišinio Fajita,
7 šaukštų Santa Maria padažo Taco Mild,
50 g tarkuoto sūrio.


GAMINIMAS:

Sudėkite traškučius ant kepimo skardos. Mėsą sumaišykite su prieskonių mišiniu ir ant kiekvieno traškučio uždėkite po šaukštą šio mišinio. Ant jo užpilkite maždaug po pusę šaukšto padažo Taco ir uždėkite tarkuoto sūrio.

Kepkite traškučius orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 12 min. Jei mėgstate aštresnį maistą, ant kiekvieno traškučio uždėkite gabalėlį Santa Maria žaliųjų aitriųjų Jalapeno paprikų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668