Tiramisu desertas su vaisiais (Italija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiramisu desertas su vaisiais (Italija)


INGREDIENTAI:

240 g maskarponės sūrio,
2 šaukštų brendžio,
1 šaukšto pieno,
1/2 stiklinės cukraus,
vanilinio cukraus,
1/2 stiklinės riebios grietinėlės,
100 g sausainių Damų piršteliai,
2-3 šaukštų juodos stiprios kavos,
2-3 persikų.

P a p u o š t i:
1/2 stiklinės riebios grietinėlės,
2 šaukštų cukraus,
1 šaukšto brendžio,
vanilinio cukraus,
vaisių: kivių, apelsinų, konservuotų ar šaldytų uogų.


GAMINIMAS:

Dubenyje išmaišykite maskarponės sūrį, brendį ir pieną iki purios masės, įberkite cukraus ir vanilinio cukraus. Atskirai išplakite grietinėlę, ją išmaišykite su sūrio mase. Keliose lėkštėse išdėliokite išilgai perpjautus sausainius pjūviu į viršų. Juos apšlakstykite kava.

Pusę sūrio masės sudėkite ant sausainių, tada išdėliokite persikų skilteles, o ant viršaus-likusią sūrio masę. Paruoštą grietinėlę suplakite su cukrumi, brendžiu, vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Papuoškite tiramisu ir dėkite į šaldytuvą. Patiekite su vaisių skiltelėmis ar uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668