240 g maskarponės sūrio,
2 šaukštų brendžio,
1 šaukšto pieno,
1/2 stiklinės cukraus,
vanilinio cukraus,
1/2 stiklinės riebios grietinėlės,
100 g sausainių Damų piršteliai,
2-3 šaukštų juodos stiprios kavos,
2-3 persikų.
P a p u o š t i:
1/2 stiklinės riebios grietinėlės,
2 šaukštų cukraus,
1 šaukšto brendžio,
vanilinio cukraus,
vaisių: kivių, apelsinų, konservuotų ar šaldytų uogų.
GAMINIMAS:
Dubenyje išmaišykite maskarponės sūrį, brendį ir pieną iki purios masės, įberkite cukraus ir vanilinio cukraus. Atskirai išplakite grietinėlę, ją išmaišykite su sūrio mase. Keliose lėkštėse išdėliokite išilgai perpjautus sausainius pjūviu į viršų. Juos apšlakstykite kava.
Pusę sūrio masės sudėkite ant sausainių, tada išdėliokite persikų skilteles, o ant viršaus-likusią sūrio masę. Paruoštą grietinėlę suplakite su cukrumi, brendžiu, vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Papuoškite tiramisu ir dėkite į šaldytuvą. Patiekite su vaisių skiltelėmis ar uogomis.