2-3 griežinėlių kiaulienos šoninės,
500 g jautienos,
druskos,
juodųjų pipirų,
2 šaukštų miltų,
10-12 mažų svogūnėlių,
2-3 česnako skiltelių,
150 ml raudonojo vyno,
300 ml jautienos sultinio,
2 šaukštų pomidorų padažo,
1 lauro lapo,
2 morkų,
2 salierų stiebų,
200 g pievagrybių.
GAMINIMAS:
Šoninę supjaustykite griežinėliais, jautieną-nedideliais kubeliais. Keptuvėje pakepinkite šoninę, tuomet išgriebkite ir tuose pačiuose riebaluose pakepinkite jautieną, kol apskrus. Šoninę ir jautieną sudėkite į puodą. Pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje kelias minutes maišant pakepinkite miltus ir sudėkite į puodą.
Svogūnėlius nulupkite (nesmulkinkite), česnako skilteles sutrinkite, suberkite į puodą. Kelias minutes pakaitinkite su mėsa. Supilkite vyną, sultinį, įdėkite pomidorų padažo, įmeskite lauro lapą ir ant mažos ugnies troškinkite 1 val. Morkas supjaustykite kubeliais, grybus-griežinėliais. Susmulkinkite salierų stiebus. Daržoves ir grybus berkite į puodą ir troškinkite dar 20 minučių.