4 vištos krūtinėlių be kaulo,
0,5 citrinos sulčių,
5 šaukštų aliejaus,
125 g varškės sūrio,
50 g džiūvėsėlių,
1 kiaušinio trynio,
pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Vištų krūtinėles iš abiejų pusių pabarstykite druska, pipirais ir išmuškite. Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su garstyčiomis ir vynu, truputį pakaitinkite. Po to suberkite džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinio trynį, viską gerai išmaišykite.
Krūtinėles suvyniokite kaip vamzdelius, prikimškite įdaro ir suriškite siūlu. Kepkite ant keptuvo grotelių iš abiejų pusių po 7-9 min. Po to suvyniokite į foliją ir kepkite dar 5-10 min. Patiekalą galite taisyti iš kalakutų arba ančių krūtinėlių.