Virtų bulvių cepelinai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtų bulvių cepelinai


INGREDIENTAI:

900 g bulvių,
110 g krakmolo,
1 kiaušinio.

Į d a r u i:
400 g virtos jautienos,
60 g svogūnų,
30 g sultinio.


GAMINIMAS:

Virtas bulves nulupkite, sutrinkite, įmuškite kiaušinius, įdėkite krakmolo, druskos ir viską sumaišykite. Mėsos įdaras: virtą mėsą sumalkite, įdėkite pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame virė mėsa, ir sumaišykite.

Iš bulvių masės darykite paplotėlius, į vidurį dėkite mėsos įdarą ir formuokite cepelinus. Cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 5 min. Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668