Marinuotas sūris receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotas sūris


INGREDIENTAI:

500 g sūrio (fetos arba mocarelos),
1-2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštas obuolių acto,
bazilikų,
2-3 skiltelės česnako,
aitriųjų paprikų,
2-3 laurų lapai,
po šaukštą džiovintų mairūnų,
raudonėlių,
kmynų,
maltų saldžiųjų paprikų,
150-170 ml alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Sūrį supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sumaišykite aliejų, citrinų sultis ir obuolių actą. Suberkite susmulkintus česnakus ir išmaišykite. Bazilikų lapelius smulkiai supjaustykite, o laurų lapus sumalkite.

Į stiklainį dėkite sūrį, vis pabarstydami prieskoninėmis žolelėmis, užpilkite marinatu ir palikite 3 dienas pastovėti kambario temperatūroje. Vėliau marinatą galėsite panaudoti ruošdami salotas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668