Džiovinti vaisiai su cinamonu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Džiovinti vaisiai su cinamonu


INGREDIENTAI:

400g džiovintų vaisių mišinio (slyvų, figų, abrikosų, razinų ir kt.),
400ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių
pakelis jazminų arbatos,
apelsino žievelė,
2 šaukšteliai malto cinamono,
2 šaukštai medaus,
keletas lašų apelsinų vandens,
6 šaukštai grietinės,
6 šaukštai susmulkintų pistacijų.



GAMINIMAS:

1. Į dubenį sudedame džiovintus vaisius, arbatos pakelį, medų, apelsino žievelę, supilame apelsinų sultis ir suberiame cinamoną. Vandens pilame tiek, kad apsemtų vaisius.
2. Užverdame. Arbatos pakelį išimame. Mišinį troškiname 15 minučių. Atvėsiname. Įlašiname keletą lašų apelsinų vandens ir paragaujame, ar nereikia įberti cukraus.
3. Tiekiame su grietine ir riešutais.

Pastabos:
Apelsinų vanduo gaunamas distiliuojant jaunų, dar neišsiskleidusių apelsinmedžio pumpurų nuovirą. Šį patiekalą valgyti skanu ir sveika.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668