Grybų patiekalai. Grybų valgiai. Grybienė
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų patiekalai


Grybų patiekalai Gardūs grybų patiekalai visomis progomis. Kepti galima baravykus, raudonviršius, kazlėkus, rudmėses, voveraites, pievagrybius. Kepama ant silpnos ugnies uždaruose induose ir neilgiau kaip 30 min. Virimui tinka dauguma valgomų grybų. Patartina maistui vartoti tik jaunus, šviežius grybus, geriausia prisirinkus iškart juos nuvalyti. Grybai lengviau pasisavinami jei supjaustomi smulkiai. Napamainomas grybų patiekalams yra svogūnas.


Receptų šioje kategorijoje: 92

  Pavadinimas


Susidomėjo
   • Savojinių kopūstų balandėliai su grybais2700
   • Grybai grietinėje4619

1 2 3 4
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668